Apple iPhone 16 Pro Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Karbon Fiber Tasarımlı Zore Elnino Kapak
Apple iPhone 16 Pro Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Karbon Fiber Tasarımlı Zore Elnino Kapak

Apple iPhone 16 Pro Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Karbon Fiber Tasarımlı Zore Elnino Kapak (TA110705)

0.0
Marka : Zore
Kazancınız : 0
Fiyat : 593,90 ₺
Barkod : 8680436809228
106,90 ₺ 'den başlayan taksitlerle
Magsafe Şarj Özellikli Karbon Fiber Tasarımlı Zore Elnino Kapak



Şık ve Ultra İnce Tasarım
Zore Elnino Kapak, 1.5 mm kalınlığında ultra slim fit yapısıyla cihazınızı sarar ve ince tasarımı sayesinde telefonunuzun özgün hatlarını korur. Karbon fiber görünümü, şıklığı ve modernliği bir araya getirirken parmak izi bırakmayan yapısı sayesinde her zaman temiz görünüm sağlar. Ayrıca terlemeye karşı dayanıklı malzemesi, günlük kullanımda üstün konfor sunar.

Üstün Koruma Özellikleri
Bu kılıf, telefonunuzu düşmelere ve çizilmelere karşı etkileyici bir şekilde korumak üzere geliştirilmiştir. Silikon malzemeden üretilmiş olan Elnino Kapak, esnek yapısı sayesinde telefonunuza kolayca takılıp çıkarılabilir. Yükseltilmiş koruyucu bölmesi, kamera lensini çizilmelere karşı güvenle korur. Dayanıklı yapısı kirlenmeye karşı da ekstra koruma sağlar.

MagSafe Şarj Uyumluluğu
MagSafe şarj desteğiyle Zore Elnino Kapak, kablosuz şarj işlemlerini daha pratik hale getirir. Telefonunuzu kılıftan çıkarmadan kablosuz olarak şarj edebilmenin keyfini çıkarın. PC+TPU malzeme yapısıyla çevre dostu olan bu kılıf, hem teknolojik ihtiyaçlarınıza hem de tarzınıza hitap eder.
Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR