Akıllı Saat / Bileklik Diji Kid 4.5G Görüntülü Görüşmeli Akıllı Çocuk Saati
Akıllı Saat / Bileklik Diji Kid 4.5G Görüntülü Görüşmeli Akıllı Çocuk Saati
Akıllı Saat / Bileklik Diji Kid 4.5G Görüntülü Görüşmeli Akıllı Çocuk Saati
Akıllı Saat / Bileklik Diji Kid 4.5G Görüntülü Görüşmeli Akıllı Çocuk Saati

Diji Kid 4.5G Görüntülü Görüşmeli Akıllı Çocuk Saati (15627-001)

5,00
Marka : Diji Kid
Kazancınız : 70
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : 3.990,00 ₺(KDV Dahil)
İndirimli : 3.799,00 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 8682190005533
1.016,23 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Akıllı Çocuk Saati

Diji Kid 4.5G Akıllı Çocuk Saati

Çocuklarınız artık güvende.

 

Görüntülü Görüşme │ Konum Görüntüleme │ Okul Modu Elektronik Çit

Görüntülü Görüşme

Google Translete ( Sesli )

Bluetooth bağlantı

Face ID

Suya Dayanıklı

Kamera Selfi Foto çekimi Konum

Okul Modu

Telefon görüşmesi

SOS Acil Arama

Ayak izi

Elektronik Çit

Koldan Çıktı Alarmı

Duvar kağıdı Ana Ekran TEMA seçimi

Hesap Makinesi

Arayan yabancı kişileri uygulamada gösterme

İngilizce kelime oyunu

Görüntülü Görüşme : Çocuğunuz ile dilediğiniz zaman görüntülü konuşabilirsiniz. 4.5G Teknoljisi ile çok daha net ve kesintisiz iletişim kurabilirsiniz . Böylece Çocuğunuzun güvenliği hakkında endişe duymadan durumunu görebilir ve Endişe duymadan günlük rutininize devam edebilirsiniz. Acil durumlar sözkonusu olduğunda görüntülü görüşme işinizi çok kolaylaştıracaktır.

 

Google Translate : Çocuğunuz , saati üzerinden istediği dilde çeviriyi sesli veya yazılı olarak yapabilecektir. Çocuğunuz bilmediği bir kelimeyi Sesli olarak saati üzerinden İngilizce – Almanca veya Fransızca dan Türkçeye tercümesini anında saatinden sesli olarak alabilir. Bilmediği kelimenin Türkçeye çevirisini dinleyebilir. Isterse cümle olarak da 2 yönlü çeviri yapılabilir.

 

Bluetooth bağlantı : Saat üzerinden görüşmelerinizi isterseniz , Bluetooth kulaklı veya hoparlör yardımı ile yapabilirsiniz. Saati Bluetooth üzerinden eşleştirebilirsiniz.

 

Face ID : Çocuğunuzun saatini, çocuğunuzdan başkası kullanmaz ve kurcalayamaz. Yüz tanıma özelliği ile sadece çocuğunuz saati açabilir. PIN ve şifre ile Face ID destek verilmektedir.

 

Suya Dayanıklı : Çocuğunuzun El yıkamalarına , Su sıçramasına - kısa süreli su temasına - yağmurda - sporda kullanabilirsiniz. ( Yıkanmak , Deniz ve Havuza girmek için uygun değildir. )

 

Kamera Selfi Foto çekimi : Çocuğunuz size güzel anlarını selfi ile paylaşabilir. uygulamadan çekilen tüm fotoları uygulama üzerinden görebilirsiniz.

 

Konum : Çoçuğunuzun nerede olduğunu Akıllı Telefonunuzdan anlık olarak harita üzerinden görebileceksiniz. Outdoor : GPS , Indoor : WIFI konum tespiti ile en doğru konum bilgisi size verir.

 

Okul Modu : Çocuğunuz okulda iken, okul moduna alarak, Çocuğunuzun sınıfta rahatsız edilmesini satin çalmasını ( aramayı ve aranmayı ) engelleyebilirsiniz.
Böylece çocuğunuz derste saati ile oynayamaz derslerine odaklanır .

 

Telefon görüşmesi : Çocuğunuzu uygulama üzerinden daha önce belirleyeceğiniz 15 kişiyi arayabilir. Sadece bu kişiler ile görüşebilir. Sizin belirlediğiniz numaralar dışında hiçkimseyi arayamaz - aranmaz. Karşılıklı olarak çoçuğunuz ile telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

 

SOS Acil arama : Çocuğunuz S O S düğmesine 3 saniye boyunca basılı tutararak, “S O S” konumuna geçer. SOS konumunda, Acil olarak saat üzerinden çoçuk sizi telefonunuzdan arar. siz cevap vermez iseniz diğer belirlenen kişileri sırası ile arar. Çocuk size konumunu uyarı mesajı ile telefonunuza gönderir.

 

Ayak izi : Geriye dönük olarak çoçuğunuzun nereye , hangi gün , saat kaçta gittiğini orada kaldığını uygulama üzerinden takip edebilir , her zaman harita üzerinden görüntülersiniz.

 

Elektronik ÇİT : Çoçuğunuzun sizin tarafınızdan belirlenen yerde olup olmadığını anlık olarak kontrol edebilirsiniz. Eğer o bölgeden ayrılırsa size mesaj ile uyarı gelecektir. Elektronik Bariyer özelliği ile ; Çoçuğunuzun , Evden , Okuldan , Kursdan , Kreşden, Etütden , AVM den ayrılıp ayrılmadığını kontrol edebilirsiniz

 

Koldan Çıktı Alarmı : Çocuğunuz saatini koldan çıkarttıktan hemen sonra size Koldan çıktı uyarı mesajı gelir . Böylece çocuğunuzun kolunda saati takıp takmadığını her zaman öğrenebilirsiniz.

 

Duvar kağıdı Ana Ekran TEMA seçimi : Ana Ekranında Duvar kağıdını çocuğunuz 11 adet değişik TEMA içerisinden istediği ile değiştirebilir. Saatini kendi özelleştirebilir.

 

Hesap Makinesi : Çocuğunuz saatinide , profesyonel bir hesap makinesi ile istediği problem zorlanmadan çözebilir.

 

Arayan yabancı kişileri uygulamada gösterme : Çocuğunuz saatine, sizin rehbere kayıt etmediğiniz bir arama geldiğinde çocuk bunu görmez , aramayı meşgule atar . Size Rehberde olmayan yabancı numarayı uygulama üzerinde gösterir . Sizde arayan yabancının kim olduğu görebilirsiniz.

 

İngilizce kelime oyunu : İngilizce Kart oyunu ile basit ingilizce kelimeleri görselleri ile yazılımı ve okunmasını saat üzerinden öğrenebillir. Çocuğunuz böylece keyifle basit ingilizce kelimeleri oyun gibi kendi öğrenir.

 

SIM Kart alırken özellikle Çocuk hattı almayınız, Operatörden Normal bir Paket talep ediniz
Turkcell , TurkTelekom , Vodafone ( Çocuk hattı hariç ) tüm hatları alabilirsiniz

 

Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR