Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A
Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A
Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A
Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A
Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A
Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A
Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A
Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A

Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A (18952)

5,00
Marka : Apple
Kazancınız : 0
Fiyat : 8.899,00 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 195949052590
2.380,48 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Apple Airpods Pro 2nd Magsafe Charging Case - MTJV3TU/A

AirPods Pro ve MagSafe Şarj Kutusu’nun içten görünümü. Her bir Kulaklık Ucunun üstünde bulunan Gürültü Engelleyici Mikrofonlarıyla Sağ ve Sol Kulaklık Ucu. Her Bir Kulaklık Ucunda yer alan Silikon Uç. MagSafe Şarj Kutusu’nun Gümüş Rengi Menteşeyle tutturulan Açık Kapağının üstten görünümü.

Değişimin sesi

Etrafınızda olup bitenlerle bağlantıda kalmanızı sağlayan Şeffaf mod ve bulunduğunuz ortama göre dinamik olarak gürültü denetimi yapan yepyeni Adaptif Ses özelliğiyle USB‑C özellikli AirPods Pro (2. nesil), önceki nesle kıyasla 2 kat daha fazla Aktif Gürültü Engelleme sunuyor. Sohbet Farkındalığı, dinlediğiniz medyanın sesini kısıp başkalarıyla etkileşime geçtiğinizde karşınızdan gelen sesleri daha net duymanıza imkan tanıyor.Tek şarj, 6 saate kadar pil ömrü sağlıyor. Dokunmatik denetim, tek bir kaydırma hareketiyle sesi ayarlamanızı sağlıyor. Ve MagSafe Şarj Kutusu; Tam Konum Bulma özelliği, yerleşik hoparlörü ve askısıyla başlı başına muhteşem.

 

Üstün ses kalitesi

Yeni nesil H2 çip, daha akıllı gürültü engelleme özelliğine ve üç boyutlu seslere güç sağlıyor. Adaptif EQ, müziği gerçek zamanlı olarak kulağınızın şekline göre ayarlayarak yüksek notaları temiz ve net, basları ise derin, zengin ve olağanüstü berraklıkta veriyor.

 

Akıllı ses

Aktif Gürültü Engelleme özelliği, istenmeyen gürültüleri iki kat daha fazla engelliyor. Bu sayede, işe gidip gelirken ve odaklanmanız gerektiğinde hiçbir şey, dinleme deneyiminizi kesintiye uğratamıyor. Şeffaf mod, gürültü yoğunluğunu saniyede 48.000 kez azaltıp ayarlıyor, böylece etrafınızda olup bitenleri rahatça duyabiliyorsunuz. Şeffaf ve Aktif Gürültü Engelleme modlarını dinamik olarak birleştiren Adaptif Ses, bulunduğunuz her ortamda en iyi dinleme deneyimini sunuyor.

 

Kişiselleştirilmiş dinleme deneyimi

Tamamen size özel bir dinleme deneyimi. İdeal bir akustik yalıtım ve kulağınızla mükemmel uyum için dört farklı boydaki (XS, S, M, L) esnek silikon kulaklık uçlarından dilediğinizi seçin. Kişiselleştirilmiş Ses Yüksekliği, zaman içerisindeki dinleme tercihlerinize ve bulunduğunuz farklı ortamlara göre sesi ayarlıyor. Konuşma Farkındalığı, çalan içeriğin ses düzeyini kısıyor, önünüzden gelen sesleri yükseltiyor ve arka plan gürültüsünü azaltıyor. Dinamik kafa izleme özellikli Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, ses unsurlarını etrafınıza hassas bir şekilde yerleştirerek dinleme deneyimini daha da kişisel hale getiriyor. Adaptif EQ, müziği kulağınızın şekline göre ayarlayarak sesleri her zaman aynı şekilde, ayrıntılı olarak duymanızı mümkün kılıyor.

 

Daha fazla pil ömrü

Tek şarjla 6 saate kadar, MagSafe Şarj Kutusu ile toplamda 30 saate kadar dinleme süresinin keyfini çıkarın. MagSafe Şarj Kutusu’nu Apple Watch şarj aygıtıyla veya MagSafe şarj aygıtıyla şarj edin. Dilerseniz bir USB-C konnektörü veya Qi sertifikalı şarj aygıtı da kullanabiliyorsunuz.

 

Güçlü şarj kutusu

MagSafe Şarj Kutusu, Tam Konum Bulma özelliğini mümkün kılan U1 çipe sahip. Bu sayede, şarj kutunuzun konumunu belirleyebiliyor. Ve yakınlarında olmanıza rağmen bulamıyorsanız, yerleşik hoparlöründen bir ses çalabilirsiniz. Yerleşik askı şarj kutunuzu sırt veya el çantasına takarak her zaman elinizin altında tutmanızı sağlıyor. Hem AirPods Pro hem de MagSafe Şarj Kutusu; IP54 toza, tere ve suya dayanıklılık derecesiyle kötü hava şartlarının üstesinden gelebiliyor.

 

Her zamankinden daha sihirli

AirPods Pro (2. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB-C), ilk modele kıyasla daha da rahat bir deneyim sunuyor. Dokunmatik Denetim sayesinde çalma işlevlerini kulaklığın alt ucundan rahatça kontrol edin ve ses düzeyini parmağınızı hafifçe yukarı veya aşağı kaydırarak ayarlayın. Siri, Bildirimleri Seslendir özelliğini kullanarak önemli mesajları ve uyarıları, geldikleri an size okusun. Ses Paylaşımı özelliğiyle iki çift AirPods üzerinden herhangi bir şarkıyı veya TV programını kolayca paylaşın. Ayrıca her zaman olduğu gibi AirPods Pro, iPhone’unuza veya Apple Watch’unuza sihirli bir şekilde bağlanıyor ve bir Apple aygıtından diğerine geçtiğinizde ses de kusursuz bir şekilde yeni aygıta geçiyor.

 

Ses Teknolojileri

Adaptif Ses

Aktif Gürültü Engelleme

Şeffaf Mod

Sohbet Farkındalığı

Kişiselleştirilmiş Ses Yüksekliği

Dinamik kafa izleme özellikli Kişiselleştirilmiş Uzamsal Sesᴼ

Adaptif EQ

Basınç eşitleme için havalandırma sistemi

Yüksek gezinimli özel Apple sürücüsü

Yüksek dinamik aralıklı özel amplifikatör

Sensörler

Hüzmeleme özellikli çift mikrofon

İç kısım mikrofonu

Ten algılama sensörü

Hareketi algılayan ivmeölçer

Konuşmayı algılayan ivmeölçer

Kontroller

Ses çalmak ve duraklatmak veya arama yanıtlamak, sessize almak ve sessizden çıkarmak için bir kere basın

Bir sonraki parçaya atlamak veya arama sonlandırmak için iki kere basın

Bir önceki parçaya dönmek için üç kez basın

Kulaklığın alt ucunu basılı tutarak dinleme modları arasında geçiş yapın

Ses düzeyini ayarlamak için yukarı veya aşağı kaydırın

Bir parça çalmak, arama yapmak veya yol tarifi almak için “Hey Siri” diye seslenin

Boyut ve Ağırlık

Uzunluk: 30,9 mm

Genişlik: 21,8 mm

Derinlik: 24,0 mm

Ağırlık: 5,3 gram

MagSafe Şarj Kutusu

Uzunluk: 45,2 mm

Genişlik: 60,6 mm

Derinlik: 21,7 mm

Ağırlık: 50,8 gram

Marka
Apple
Takma Tipi
Kulak İçi (değişebilir silikonlu)
Kulaklık Türü
İkili - Stereo Şarj Kutulu
Mikrofon
Var
Bluetooth
Var
Ses Ayarı
Kulaklıktan Kontrol
Gürültü Önleyici
Var
Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR