Mobicaps Çok Yakında Karadenizereğli'de

Mağaza yatırımlarımıza hız verdik

Mobil aksesuar ve butik teknoloji perakendeciliği sektöründe ulusal çapta büyümeye devam eden Mobicaps, yeni mağazasını Karadenizereğli'nin en şık ve en yeni alışveriş merkezi olan ÖzdemirPark'ta açıyor. 

  

Doğru Kişilerle Doğru Yatırım

Doğru yatırımlar için doğru çözümler geliştirmeyi ilke edinen NTS Danışmanlık'ın  değerli yönlendirmeleriyle tanıştığımız ÖzdemirPark Avm yönetiminin Mobicaps'a gösterdiği yakın ilgi sayesinde mağazamızın kısa süre içerisinde proje aşaması tamamlandı. İmalat ve dekorasyon süreçlerini de aynı hızla tamamlayarak Eylül ayı sonuna kadar yeni mağazamızın açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

  

Kalite...

Mobicaps olarak; Greentech, Bouletta, Ti-Mesh, Simex gibi değerli markalarla iş birliği halinde, kırılmaz telefon ekranlarını piyasa kalitesinin üzerine taşımak için markamıza özel olarak ürettirmekte olup, kalitenin ve marka karmasının Karadenizereğli'ye taışnmasına katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. 

Geçtiğimiz günlerde mobil uygulamalarımızı uygulama mağazalarından indirmeye açarak müşterilerimize bir adım daha yaklaştık. Perakendenin online tarafında da mağazaları kadar başarılı olma iddiası olan markamız, çoklu kanal stratejisini benimseyerek büyümesini sürdürmektedir.

 

Açılışa Özel 

Çok özel fırsat ve kampanyalarla açılış kampanyası planlaması yaparak Ereğli'li hemşehrilerimize sürprizler hazırladığımızı bu haberin sonuna ilave etmek istedik. 


Saygıyla duyururuz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR