Mobicaps Büyümeye Devam Ediyor

Mobicaps'in Zindankale Şubesi 26 Ağustos 2017'de sürpriz indirimlerle açılıyor

Mobil Aksesuar ve Butik Teknoloji perakendesinde önceleri Kılıf & Kılıf markasıyla küçük bir yatırım olarak başlayan Mobicaps, yaklaşık bir yıldır yeni markasına yatırımlar yapıyor. Sene başında yayına aldığı www.mobicaps.com ile e-ticarete başlayan marka, satın alma şeklinin kendine has dinamiklerinin olduğu mobil aksesuar perakendesinde avmlerde şubeleşme ilkesiyle büyüme göstererek sektörü organize perakende profesyonelliği standartlarına taşıma çalışmalarını sürdürüyor. Yanı sıra geliştirdiği kârlı iş ortaklığı modeliyle, belirlediği yüksek standartlı perakende anlayışını katılımcı olan franchise adaylarına da sunuyor. 

Mobil aksesuarda müşterilerine en çok çeşidi sunan Mobicaps, Simex, Greentech, Bouletta, Ti-Mesh markalarının ürünlerine mağazalarında yer veriyor. Yüksek kalite anlayışıyla kendisine özel yaptırdığı ekran koruma ürünlerinin satışını yaparak ve cep telefonu kılıf/kapak ürünlerinde kendi orijinal markası ile ambalajlama yaparak mağazalarında görsel bütünlük sağlıyor.

İlk Cadde Mağazasını Açıyor

26 Ağustos'ta franchise girişimi olan ilk cadde mağazasını açacak olan Mobicaps, bu şubesini Zindankale Şubesi olarak adlandırıyor. Mobicaps Zindankale şubesi aynı zamanda butik bir teknoloji mağazası olarak cep telefonundan tablete, bilgisayardan çevrebirimlerine yüzlerce ürünü stoğunda barındırarak müşterilerine hizmet etmeyi vadediyor.

Logosunda Türk kültürünün önemli parçası olan Dede Korkut Hikayelerindeki tilki objesinin aklı temsil etmesinden hareketle akıllı ürünlere aksesuar ve akıllı çevre birimlerini kendisini tercih eden akıllı müşterilere akıllıca sunma misyonuyla hareket eden Mobicaps ilk cadde mağazasının açılışı için özel indirimler planlıyor.

Açılış Hazırlıkları Tüm Hızıyla Sürüyor 

Tüm müşterilerini açılış heyecanına ortak etmek isteyen Mobicaps'ın açılış günü kampanyalarını değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.

Mobicaps Zindankale Mağaza Krokisi

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR